Избрани производи

Junhe Pumps Holding Co., Ltd.

Основана во 1999 година, ние, Junhe Pumps Holding co., Ltd.have сме специјализирани за производство на пумпи за домаќинство повеќе од 22 години. Нашиот 1500+ работен персонал и фабричката зграда од 116.000㎡ се способни да работат 4 милиони парчиња пумпи секоја година, што значително ни придонесува да бидеме еден од врвните професионални производители на пумпи за вода во Кина во моментов.

Во моментов, имаме пет главни пумпни серии, а повеќе од 1000 единици се произведуваат во нашата компанија во согласност со сертификатите GS, CE, EMC, UL и CSA 100% од нашите пумпи се извезуваат во Европа, Северна Америка, Јужна Америка, Средна Пазари на Исток и Океанија, итн. Освен тоа, многу ни е драго да ви кажеме дека нашиот промет во 2020 година изнесуваше 125 милиони американски долари.

Квалитет, услуга и репутација "се принципот на нашата претпријатие култура." Реалност, иновација и извонредност "се нашата цел на Junhe. Ние сме многу сигурни дека ќе бидеме вашиот долгорочен деловен партнер врз основа на взаемна корист во согласност со пумпите за вода во домаќинствата.

Нови Продукти

 • QXXXB124

  QXXXB124

  Можете да бидете сигурни дека ќе купите QXXXB124 од нашата фабрика и ние ќе ви ја понудиме најдобрата услуга по продажбата и навремена испорака.

  Научи повеќе
 • QXXXB124A

  QXXXB124A

  Следното е вовед во QXXXB124A, се надевам дека ќе ви помогнам подобро да го разберете QXXXB124A. Добредојдовте нови и стари клиенти да продолжат да соработуваат со нас за да создадеме подобра иднина заедно!

  Научи повеќе
 • QXXXB67

  QXXXB67

  Како професионално производство на QXXXB67, можете да бидете сигурни дека ќе купите QXXXB67 од нашата фабрика и ние ќе ви ја понудиме најдобрата услуга по продажба и навремена испорака.

  Научи повеќе

Вести