4СПМ2-22-1.1Г

4СПМ2-22-1.1Г

Следното е вовед во 4SPM2-22-1.1Y, се надевам дека ќе ви помогнам подобро да го разберете 4SPM2-22-1.1Y. Добредојдовте нови и стари клиенти да продолжат да соработуваат со нас за да создадеме подобра иднина заедно!

Детали за производот


4" deep well pump multi-stage impellers with high performance, especially recommended for elevation, distribution and pressurisation in civil and agricultural application. Assembly in prssure units, cisterns, irrigation, washing systems, etc.


Модел бр. 4СПМ2-22-1.1Г 4СПМ3-15-1.1Г 4СПМ5-10-1.1Г 4SPM8-6-1.1Y
Номинална моќност 1300W 1300W 1300W 1300W
Vol & Fre 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz
Макс. Висина на пумпата 86м 72м 48м 29м
Макс. Стапка на пумпа 3800 литри на час 4500 литри на час 7800 литри на час 14500 литри на час
Макс. Потопна длабочина 50м 50м 50м 50м
Максимална големина на зрно 2 мм 3 мм 3 мм 3 мм
Макс.притисок 0,86MPa 0,72MPa 0,48MPa 0,29 MPa
Дија на цевката за поврзување G1.25 " G1.25 " G1,5 " G1,5 "
Спецификација на кабел HO7RN-F4G0.75мм HO7RN-F4G0.75мм HO7RN-F4G0.75мм HO7RN-F4G0.75мм
Должина на кабелот 736 мм 673 мм 613 мм 665 мм
Ниско ниво на цицање на пумпата 421 мм 421 мм 421 мм 455 мм
Макс. Средна температура 35 “ 35 “ 35 “ 35 “
Количина на работно коло 15 парчиња 12 парчиња 8 парчиња 5 парчињаЖешки тагови: 4SPM2-22-1.1Y, Производители, Добавувачи, Трговија на големо, Купи, Фабрички, прилагодено, Кина, Произведено во Кина, Цена, Ценовник, Цитат, SGS, Квалитет, Издржлив

Испрати барање

Поврзани производи