Junhe Pumps Holding Co, Ltd основана во 1999 година, ние, Junhe Pumps Holding co., Ltd.have сме специјализирани за производство на пумпи за домаќинство повеќе од 22 години. Нашиот 1500+ работен персонал и фабричката зграда од 116.000㎡ се способни да работат 4 милиони парчиња пумпи секоја година, што значително ни придонесува да бидеме еден од врвните професионални производители на пумпи за вода во Кина во моментов.


Во моментов, имаме пет главни пумпни серии, а повеќе од 1000 единици се произведуваат во нашата компанија во согласност со сертификатите GS, CE, EMC, UL и CSA 100% од нашите пумпи се извезуваат во Европа, Северна Америка, Јужна Америка, Средна Пазари на Исток и Океанија, итн. Освен тоа, многу ни е драго да ви кажеме дека нашиот промет во 2020 година изнесуваше 125 милиони американски долари.


Квалитет, услуга и репутација "се принципот на нашата претпријатие култура." Реалност, иновација и извонредност "се нашата цел на Junhe. Ние сме многу сигурни дека ќе бидеме вашиот долгорочен деловен партнер врз основа на взаемна корист во согласност со пумпите за вода во домаќинствата.


Пумпата за вода е основната работа на претпријатието JUNHE. Водечките производи се новите домашни пумпи за вода, вклучувајќи потопна пумпа, градинарска пумпа, пумпа за длабоки бунари и пумпа за фонтана, со повеќе од 1000 модели на производи. Широко се користи за водоснабдување на домаќинствата, одводнување, наводнување на градината, чистење и разубавување на домаќинствата. Во последниве години, компанијата постепено воспостави диверзифицирана серија производи базирани на домашни пумпи за вода, и активно се трансформираше и надгради на систематизација и шематизација на производите, настојувајќи да им обезбеди на клиентите и потрошувачите професионални и сеопфатни производи и услуги.

Во последниве години, компанијата ја формираше основната конкурентност на независните права на интелектуална сопственост, вклучително и патенти за пронајдоци, постепено ги совлада пазарните информации и продажните канали на меѓународни домашни пумпи од висока класа, воспостави стратешко партнерство со многу меѓународни познати претпријатија во Европа и Америка и формираше висока репутација и силна конкурентност на меѓународниот пазар.

Во секојдневната комуникација со клиентите, компанијата може да обезбеди серија совршени услуги за предпродажба, во продажба и по продажба. Во раната фаза на соработка, деловниот персонал на компанијата детално ќе ги запознае бараните производи со клиентите и ќе ги препорача соодветните топли производи; во процесот на нарачки, персоналот на компанијата ги следи релевантните нарачки и го враќа процесот на клиентите во секое време; по завршувањето на нарачката, стоката непречено пристигнува кај клиентот, а компанијата има релевантни колеги да спроведат анкета за задоволство по продажбата, за да се подготват за следната услуга.