Компанијата располага со речиси 100000 квадратни метри модерна стандардна фабрика и три подружници во целосна сопственост на производство на основни компоненти, со годишно производство од повеќе од 3,5 милиони домашни пумпи за вода. Во исто време, компанијата има и провинциски Центар за истражување и развој за високотехнолошки претпријатија, постдокторска работна станица и светска класа TUV, UL меѓународно признати лаборатории, со силна R & D дизајн способност и способност за откривање тестови.