JGPXXX3

JGPXXX3

Следното е вовед во JGPXXX3, се надевам дека ќе ви помогнам подобро да го разберете JGPXXX3. Повелете нови и стари клиенти да продолжат да соработуваат со нас за да создадеме подобра иднина заедно!

Детали за производот


Garden jet pump with plastic pump head and plastic pump handle and aluminum motor housing and iron fan cover for clean water application only. The pump has equipped with on/off waterproof switch.This type of garden jet pumps are very easy to install and operate.

Модел бр. JGP6003 JGP8003 JGP10003 JGP12003
Номинална моќност 600W 800W 1000W 1200W
Vol & Fre 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz
Макс. Висина на пумпата 35м 38м 44м 46м
Макс. Стапка на пумпа 3000л/час 3200 литри на час 3500 литри на час 3700 литри на час
Макс. Висина на аукција
Макс.притисок 3,5 бари 3,8 бар 4,4 бари 4,6 бар
Максимална големина на зрно 1 мм 1 мм 1 мм 1 мм
Макс. Шум (dB) 85 85 85 85
Дија на цевката за поврзување. G1 " G1 " G1 " G1 "
Спецификација на кабел HO7RN-F3G1.0mm² HO7RN-F3G1.0mm² HO7RN-F3G1.0mm² HO7RN-F3G1.0mm²
Должина на кабелот
Макс. Средна температура 35 “ 35 “ 35 “ 35 “
Количина на коло 1ДЕЛ 1ДЕЛ 1ДЕЛ 1ДЕЛ
Големина на кутија за подароци 37х21х26см 37х21х26см 37х21х26см 37х21х26см
Единечна бруто тежина 7,3 кг 7,7 кг 8,4 кг 8,6 кг
Количина/20 â € ™ GP 1386 парчиња 1386 парчиња 1386 парчиња 1386 парчињаЖешки тагови: JGPXXX3, производители, добавувачи, големопродажба, купување, фабрика, прилагодено, Кина, произведено во Кина, цена, ценовник, цитат, SGS, квалитет, издржлив

Испрати барање

Поврзани производи