MSPXXXAM02T

MSPXXXAM02T

Можете да бидете сигурни дека ќе купите MSPXXXAM02T од нашата фабрика и ние ќе ви ја понудиме најдобрата услуга по продажба и навремена испорака.

Детали за производот


Deep well pump with stainless pump body and multi-stage plastic impellers for clean water only. 20m length cable with plug, 20m nylon rope for lifting the pump up in a well. The control switch box has included overload protector and capacitor and on/off water proof switch. It is one of the best selling deep well pump in European DIY market.

Модел бр. MSP750X6AM02T MSP900X9AM02T MSP1000X8AM02T
Номинална моќност 750W 900W 1000W
Vol & Fre 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz
Макс. Висина на пумпата 40м 60м 55м
Макс. Стапка на пумпа 4500 литри на час 4500 литри на час 5200 литри на час
Макс. Потопна длабочина 16м 16м 16м
Максимална големина на зрно 1,5 мм 1,5 мм 1,5 мм
Макс.притисок 4 бар 6 бар 5,5bar
Дија на цевката за поврзување G1 " G1 " G1 "
Спецификација на кабел HO7RN-F4G1.0mm² HO7RN-F4G1.0mm² HO7RN-F4G1.0mm²
Должина на кабелот 20м 20м 20м
Најниско почетно ниво на пумпа 241 мм 321 мм 327 мм
Најниско ниво на цицање на пумпата 26мм 26мм 26мм
Макс. Средна температура 35 “ 35 “ 35 “
Количина во големина на картонска кутија 6 парчиња 9 парчиња 8 парчиња
Главна големина на картонска кутија 58,5х37х24,5см/2 парчиња 64,5х37х24,5см/2 парчиња 65,5х37х24,5см/2 парчиња
Бруто тежина на главната картонска кутија 25 кг 25,5 кг 27 кг
Количина/20 â € ™ GP 1058 парчиња 965 парчиња 950 парчињаЖешки тагови: MSPXXXAM02T, Производители, Добавувачи, Трговија на големо, Купи, Фабрички, прилагодено, Кина, Произведено во Кина, Цена, Ценовник, Цитат, SGS, Квалитет, Издржлив

Испрати барање

Поврзани производи