QXXX1

QXXX1

Следното е вовед во QXXX1, се надевам дека ќе ви помогнам подобро да го разберете QXXX1. Повелете нови и стари клиенти да продолжат да соработуваат со нас за да создадеме подобра иднина заедно!

Детали за производот


Submersible pump with plastic pump housing and floater switch for clean water application only. It is one of the best selling plastic pumps in Junhe.

Модел бр. Q2501 Q4001 Q5501 Q7501 Q9001
Номинална моќност 250W 400W 550W 750W 900W
Vol & Fre 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz
Макс. Висина на пумпата 6,0 метри 8,0 метри 8,5 метри 8,5 метри 9,5 метри
Макс. Стапка на пумпа 6000 литри на час 7000 литри на час 11000 литри на час 12500л/ч 15000 литри на час
Макс. Потопна длабочина
Максимална големина на зрно 5 мм 5 мм 5 мм 5 мм 5 мм
Макс.притисок 0,6 бари 0,8 бар 0,85 бар 0,85 бар 0,95 бари
Дија на цевката за поврзување 1 "G1" 1-1/4 "G1-1/4" 1 "G1" 1-1/4 "G1-1/4" 1 "G1" 1-1/4 "G1-1/2" 1 "G1" 1-1/4 "G1-1/2" 1 "G1" 1-1/4 "G1-1/2"
Спецификација на кабел HO5RN-F3G0.75 мм² HO5RN-F3G0.75 мм² HO5RN-F3G1.0mm² HO5RN-F3G1.0mm² HO7RN-F3G1.0mm²
Должина на кабелот 10м 10м 10м 10м 10м
Најниско почетно ниво на пумпа 100мм 100мм 115 мм 135 мм 155 мм
Најниско ниво на цицање на пумпата 5 мм 5 мм 5 мм 5 мм 5 мм
Макс. Средна температура 35 “ 35 “ 35 “ 35 “ 35 “
Количина во големина на картонска кутија 4 парчиња 4 парчиња 4 парчиња 4 парчиња 4 парчиња
Главна големина на картонска кутија 46х34х36см 46х34х36см 46х34х36см 46х34х38см 46х34х38см
Бруто тежина на главната картонска кутија 17,5 кг 18 кг 21,7 кг 22,9 кг 25,5 кг
Количество/20â € ™ GP 1992 парчиња 1992 парчиња 1992 парчиња 1888 парчиња 1888 парчињаЖешки тагови: QXXX1, производители, добавувачи, големопродажба, купување, фабрика, прилагодено, Кина, произведено во Кина, цена, ценовник, цитат, SGS, квалитет, издржлив

Испрати барање

Поврзани производи